buton_savoart_actual

Acasa

SAVOART – Sarbatoarea Bunului gust este un eveniment inedit, dedicat tuturor celor care apreciaza bunul-gust, care vor sa se delecteze degustand vinuri nobile, sampanie si coniacuri fine, in timp ce asculta povestile lor incitante. Este un concept nou care imbina ideea de expozitie, degustari de bauturi fine si delicatese cu manifestari culturale si artistice.

Din programul SAVOART: Pe tot parcursul evenimentului au loc concerte, lansari de carte, expozitii de pictura, piese de teatru, se asculta muzica invitatilor de la Opera Nationala Romana si Filarmonica „Banatul” – Timisoara, muzica clasica si „oldies”. Sunt, de asemena, momente poetice sau „de-ale poeziei”, lansari de carte si expozitii de pictura. La aceasta editie, ii avem invitati speciali pe:

Nicu Alifantis (16.12.2011)
alifantis
Mircea Baniciu (17.12.2011)
baniciu
Ilie Stepan,
Dixie Krauser
& Horea Crisovan
(17.12.2011)
skc
Pragu' de Sus
pragu

In acelasi timp, participantii vor putea degusta si cumpara din produsele expuse.

Gasiti la SAVOART: vinuri din podgorii romanesti, vinuri din import, branzeturi fine, ciocolata, cafea, trabucuri, pipe, lichioruri, coniacuri, cocktailuri, sampanii, ceaiuri si fursecuri, prajituri, dulciuri, apa minerala.

Expozantii isi promoveaza produsele in cadrul unui eveniment extraordinar si le ofera spre degustare si vanzare. Acestia incheie parteneriate cu companiile interesate, stabilesc legaturi de afaceri, isi lanseaza noi produse intr-un cadru festiv si organizeaza diverse promotii.

Savoir-Art Bastion va asteapta!

afis