buton_savoart-1 scoala_vinului parteneri

Comunicate de presa

Invitatie la INTALNIREA PRESEI CU ARTISTII
din cadrul SAVOART – SARBATOAREA BUNULUI GUST

AuroMedia, unul dintre liderii pietei autohtone in domeniul printului si productiei publicitare, lanseaza un nou concept in Timisoara: Savoart – „Sarbatoarea bunului gust”. Este vorba despre un concept care imbina ideea de expozitie, degustari de bauturi fine si delicatese cu manifestari cultural-artistice. Participantii la eveniment se vor intalni cu personalitati locale, oameni de cultura, artisti si expozanti, alaturi de care vor petrece clipe de relaxare si rasfat pentru suflet si simturi.

Cu aceasta ocazie, AuroMedia are onoarea de a va invita la doua momente pe care le organizeaza in scopul intalnirii oamenilor din mass-media cu o parte dintre artistii care vor fi invitatii acestui eveniment inedit. Ambele intalniri vor avea loc in cadrul Bastionului „Maria Theresia”, in sala unde se va desfasura evenimentul. Intrarea este de pe strada Hector.

Detalii despre cele doua intalniri dintre presa si artisti

  • vineri, 16 decembrie, ora 1300. Dintre artistii pe care ii asteptam la intalnire, ii amintim pe: Nicu Alifantis si Razvan Voiculescu (care va lansa la SAVOART albumul de fotografie „Bucataria Hoinara”). La ora 1330 va avea loc DESCHIDEREA OFICIALA, moment prezentat de catre Marcel Tolcea. Va avea loc, de asemenea, deschiderea oficiala a expozitiilor de pictura si fotografie, unde vor lua cuvantul artistii coordonatori.
  • sambata, 17 decembrie, ora 1300. Dintre artistii pe care ii asteptam la intalnire, ii amintim pe: Andi Grasu, Ilie Stepan, Dixie Krauser si Mircea Baniciu.

Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie!
Aurora Curca
Director general
Tel:  0721 257 113
          0256 487 066
E-mail: aurora.curca@auromedia.ro