buton_savoart-1 scoala_vinului parteneri

Cea mai rafinata intalnire din istorie

Orice zi in care alegem sa celebram ceva atat de profund ca iubirea este una speciala. Dragostea este urmarea fireasca a seductiei, si ce poate fi mai seducator decat rafinamentul?
Legendara conducatoare a Egiptului cunostea aceasta taina pana in cele mai mici detalii. Cleopatra nu era o femeie de frumusete rara, dar era o prezenta unica. Sunt de notorietate educatia exceptionala si inteligenta acesteia.

Prima intalnire cu Marc Antoniu, urmasul cezarului, l-a introdus pe acesta intr-o lume undeva la granita dintre basm si vis. Cleopatra il astepta pe un vas cu vasle de argint care loveau apa in ritmul corzilor de harpa. Regina era asezata pe un pat cu asternuturi cusute in fir de aur, inconjurata de copii in vesminte de cupidoni, care leganau evantaie uriase din pene de strut.

Imbracamintea si comportamentul celor trei insotitoare aminteau de legendarele gratii. Incaperea era luminata puternic de torte asezate in forme elegante. Ierburile aromatice aprinse umpleau aerul cu un parfum despre care se spune ca ar fi invaluit intregul port. Cleopatra aparea, peste toate, ca o zeita in fata careia insusi Marc Antoniu avea sa se inchine in numele iubirii, cucerit.

Mai multe despre eleganta, rafinament si dragoste vom afla in zilele urmatoare. Pana atunci,  SAVOART – SARBATOAREA BUNULUI GUST  va ureaza o zi incantatoare!

Comentarii

comentarii

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>