Testimoniale
Arad Culture despre Savoart
„Ce mi-a placut la ,,Savoart’’ per ansamblu a fost eleganta, organizarea riguroasa si boemia prezenta. Lumea degusta vin, sorbea bere naturala, se putea fuma, gaseai standuri cu carti, vin, trabucuri, fructe confiate, prajituri si alte specialitati de casa, glucoza, covrigi, tort de post, pizza pe vatra, svaiter elvetian, smantana pariziana, salam unguresc. Au fost prezente toate categoriile de varsta. Pe langa toate astea, Bastionul este fortificatia care, odata restaurata, a contat enorm pentru timisoreni ca punct de expresie, arhitectural vorbind. In prezent, serveste drept un loc extraordinar pentru diferite evenimente culturale. ” |
SavoArt. Un festival al „intilnirilor fericite”
Cel mai recent album al sau, „Bucataria Hoinara”, este o colectie de intalniri intre oameni, locuri si ingrediente delicioase. Impreuna cu echipa sa de bucatari hoinari, Razvan Voiculescu a cautat popasuri de gatit in toate regiunile din Romania, oprindu-se pe coclauri uitate si in gospodarii taranesti. Deliciile din album sunt deopotriva vizuale si gastronomice, reusind sa starneasca cititorilor emotii din cele mai savuroase. |
Scrisoare deschisa
|