Avantajele expozantilor Savoart
SAVOART – Sarbatoarea Bunului gust este un eveniment inedit, cu un concept nou care imbina ideea de expozitie, degustari de bauturi fine si delicatese cu manifestari culturale si artistice. Pe tot parcursul evenimentului au loc numeroase momente cultural-artistice – care vor aduna multi participanti care degusta si cumpara (pentru consumul la eveniment si pentru a duce acasa) din produsele expuse.
Avantajele expozantilor SAVOART – Sarbatoarea Bunului gust:
- Vanzare pentru consumul pe loc (participantii vor sta la un pahar de vin, sampanie sau coniac si vor manca specialitati culinare, vor fuma o pipa sau un trabuc fin in spatiul interior sau pe terasele din jurul piscinei)
- Vanzare pentru persoanele care cumpara pentru acasa. Participantii au acces direct la produsele expozantului
- Promovarea intensa si targetata va aduce un numar estimativ de 5.000 de participanti la acest eveniment
- Promovarea imaginii si produselor firmei in cadrul unui eveniment de exceptie, puternic mediatizat, unde sunt prezenti oameni de presa, personalitati, oameni de cultura, artisti
- Dezvoltarea brandului
- Oferirea produselor spre degustare
- Acces direct la consumatori
- Incheierea de parteneriate cu companii interesate, dezvoltarea relatiilor comerciale
- Identificarea si atragerea de noi clienti
- Fidelizarea clientelei
- Prospectarea pietei
- Posibilitatea de a organiza diverse promotii
- Explorarea de noi piete, analizarea ofertelor expozantilor
- Penetrarea de noi piete de consum
- Lansarea de noi produse intr-un cadru festiv, cu sute de participanti si presa
- Prezentarea pe scena a produselor
- STANDURILE PERSONALIZATE: Au un efect mai puternic prin personalitate si unicitate
Organizatiei Somelierilor din Romania 2011, prin somelierii desemnati, initiaza publicul in tainele vinului, organizeaza degustari colective. Foarte probabil, se vor ograniza si cursurile „Scoala Vinului” (sustinute de catre Enologul Liviu Grigorica, Marian Timofti si un editor al revistei Vinul.ro).